Brinemo za okoliš
do

Policajci u Doboju zadobili povrede nakon pucnjave u naselju Miljkovac

09.03.2018
DOBOJ, 9. mart 2018

Dvojica policajaca zadobila su fizičke povrede, nakon što je policija blokirala naselje Miljkovac u Doboju, u kojem su dvije osobe pucale prema policijskoj patroli.

Do pucnjave na policijsku patrolu je došlo oko 12.08 sati u naselju Miljkovac, potvrđeno je Feni u Policijskoj upravi Doboj.

-U pitanju su dvije osobe, od kojih je jedna imala vatreno oružje, ali nisu pogođeni policijski službenici, niti služebno vozilo – rečeno je u policiji u Doboju.

Nakon toga došlo je do fizičkog obračuna prilikom čega su policajci zadobili povrede. Primljeni su u dobojsku bolnicu, gdje im se ukazuje ljekarska pomoć.

Jedan od napadača je lišen slobode, a za drugim se traga.

Policija je nakon toga formirala kontrolne punktove na prilazima gradu.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

pol
Aktivirana eksplozivna naprava u sarajevskom naselju Dobrinja
21.03.2018

U sarajevskom naselju Dobrinja u ulici Sulejmana Filipovića, općina Novi Grad Sarajevo, bačena je i aktivirana nepoznata eksplozivna naprava.

zatvor
START U POSJETI ŽENSKOM ZATVORU U TUZLI: Razbojništvo sam počinila jer mi je dijete bilo bolesno
18.03.2018

Dvadesetsedmogodišnja S. K. prva ulazi. Pristojna je i smirena. Želi da razgovara, ali da joj se na fotografiji koju ćemo objaviti ne vidi lice. U zatvor je stigla početkom prošlog decembra. Osuđena je na godinu dana zbog nasilja u porodici, tačnije

sar
Dva maloljetnika lakše povrijeđena u sinoćnjoj pucnjavi u centru Sarajeva
16.03.2018

Naime, u četvrtak u 18.50 sati obaviještena je Druga policijska uprava (PU) da je u ulici Maršala Tita, općina Centar, došlo do upotrebe vatrenog oružja.

SBF