Brinemo za okoliš
sa

Tuzla - U jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi u četiri vozila povrijeđene tri osobe

09.03.2018
TUZLA, 9. mart 2018

U saobraćajki koja se jutros u 7.45 sati dogodila u tuzlanskom naselju Solana povrijeđene su tri, a ne dvije osobe, kako je prvobitno javljeno na temelju informacija iz MUP-a TK.

- Na prijemni odjel Klinike za hirurgiju dovezene su tri osobe, dva muškarca i žena. Pacijent s inicijalima O.A. obrađen je i otpušten iz bolnice, dok se žena H.M. i muškarac D.E. još nalaze u UKC Tuzla radi medicinske obrade - izjavila je za Fenu Ersija Mujedinović, portparolka UKC Tuzla.

U MUP-u TK Feni je rečeno da su u saobraćajnoj nesreći sudjelovala četiri, a ne tri vozila i to dostavno „kedy“, te „renault clio“, „golf 6“ i „ford fiesta“.

- Nama je javljeno da su povrijeđene dvije osobe, a moguće da se još neko u međuvremenu prijavio za ljekarsku pomoć. U svakom slučaju i mi dobijamo izvještaje iz UKC Tuzla nakon zavšenih ljekarskih intervencija - kazale je Feni Bedrija Suljić iz Službe za odnose s javnošću MUP-a TK.

Iz oba izvora dobili smo informaciju da niko od povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći nije u životnoj opasnosti. 

Inače, uviđaj je maloprije završen i saobraćaj je normaliziran.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

škola
Richmond Park Schools u BiH:Britansko iskustvo i najviši obrazovni standardi
22.03.2018

Nasljeđujući škole od organizacije Global Education, Stirling Education sa sobom donosi značajno iskustvo britanskog obrazovanja kako bi pomogli isporučivati najviše obrazovne standarde, istovremeno usvajajući najbolje prakse iz Velike Britanije.

sn
U Bosni sutra snijeg, a u Hercegovini kiša i snijeg
22.03.2018

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme sa snijegom. Tokom dana padavine slabe i u večernjim satima prestaju. Temperatura zraka između -4 i 0 stepeni.

euf
EUFOR će snimke iz zraka ustupiti BHMAC-u
22.03.2018

Snimke geografskih područja u BiH upotrebljavat će Centar za uklanjanje mina za realizaciju projekta “Državna procjena minski sumnjive površine u BiH 2018.-2019.” koji finansira Evropska unija.

SBF