Brinemo za okoliš
poz

Večer Broadwaya 22. marta u Narodnom pozorištu Sarajevo

14.02.2018
SARAJEVO, 14. feb 2018

Ambasada SAD u BiH, Narodno pozorište Sarajevo i Narodno pozorište Republike Srpske najavili su za kraj marta u Sarajevu Večer Broadwaya sa Bradley Deanom i specijalnim gostima Divanhanom, Albinom Smajlovićem i Ivanom Šarićem koji će izvoditi pjesme iz poznatih mjuzikla "Hair", "Evita", "Cats", "The Secret Garden".

Bradley Dean nastupao je na Broadwayu u mjuziklima "Evita", "A Little Night Music", "Man of La Mancha" te Stingovom mjuziklu "The Last Ship", saopćeno je iz Narodnog pozorišta Sarajevo.

Na međunarodnoj sceni izvodio je mjuzikle "Jekyll and Hyde" i "The Rocky Horror Show".

Nedavno je objavio prvi solo album.

Koncert će biti održan 22. marta ove godine na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo, a ulaznice će biti u prodaji od 3. marta na blagajni pozorišta.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kcus
Na KCUS-u iznenađeni Konakovićevim riječima
23.02.2018

Direktorij Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu saopćio je danas da je iznenađen riječima premijera Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića u jučerašnjem intervjuu.

la
Lagumdžija: Opasnost od ponovnog pokušaja razbijanja BiH
23.02.2018

Istakao je da se današnje podjele u Evropi na snage društva zajedničkih vrijednosti i na promotore segregacije prelamaju preko zapadnog Balkana, kao poprišta geostrateške budućnosti širih prostora.

bih
Stanje na cestama 23. 02. 2018.
23.02.2018

Zbog jakog vjetra koji stvara sniježne nanose na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 3.500 kg, na regionalnom putu Mihalji-Blidinje.

SBF