Brinemo za okoliš
karlo

U naletu vlaka u Karlovcu smrtno stradao muškarac

12.01.2018

KARLOVAC, 12. jan 2018

U naletu vlaka u Karlovcu u petak ujutro smrtno je stradao muškarac, a zbog očevida i kvara na električnoj kontaktnoj mreži, uzrokovanom nesrećom, u prekidu je do 8,30 sati bio sav željeznički promet, izvijestila je karlovačka policija.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Duga Resa -Zagreb, naletio je na muškarca oko 6,10 sati na željezničkoj pruzi u Karlovcu na dijelu paralelnom s brzom cestom, nedaleko tržnice.

 Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da je riječ o odraslom muškarcu čiji identitet još nije poznat. U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima nesreće te utvrđivanje identiteta smrtno stradalog muškarca.

Željeznički promet bio je u zastoju do 8,30 sati jer su stručne ekipe za otklanjanje kvara radile na popravljanju električne kontakne mreže.

 


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

san
Sanader odbacio krivnju na početku novog suđenja u slučaju Hypo
23.03.2018

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader u petak je, na početku novog suđenja, ponovio da se ne osjeća krivim za ratno profiterstvo u slučaju Hypo.

ag
Agrokor postigao dogovor sa Sberbankom
22.03.2018

U izjavi novinarima Volk je izjavio da su Sberbank i Agrokor dogovorili određene korake u rješavanju problema te da se ta banka vraća za stol kako bi se postigla nagodba.

vl
Srbija za Tursku ključna zemlja regije
20.03.2018

Brnabić je podsjetila kako je od posebnog značaja bio posjet turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Srbiji, kada je potpisan veliki broj međudržavnih sporazuma.

SBF