Apoteke Sarajevo
jaho

Odlični uslovi za skijanje tokom novogodišnjih praznika na Jahorini

28.12.2017
SARAJEVO, 28. dec 2017

Olimpijski centar „Jahorina“, u saradnji sa kompanijom M:TEL, u novogodišnjoj noći organizuje spektakularni koncert Željka Joksimovića ispred hotela Bistrica.

Koncert počinje u 22.00 sata, a svi posjetioci Jahorine imat će priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini, saopćeno je iz OC "Jahorina"

U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina radit će u punom kapacitetu, te će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama biti u funkciji i spremno će dočekati sve skijaše i bordere. Pored toga, dva nova ski vrtića na platou Poljice i kod hotela Bistrica, bit će dostupni svim uzrastima, a prvenstveno najmlađima.

Tjubing trake koje su samo jedan od sadržaja vrtića mogu se koristiti za ski poligon, kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namijenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staza je oko 100 m na Poljicama i 70 m kod hotela Bistrica, a zajedno predstavljaju odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.

Ski karte svi gosti mogu kupiti na devet prodajnih mjesta na Jahorini od kojih su šest na Poljicama, dva na Ogorjelici i jedno u hotelu Bistrica. Radno vrijeme skijališta je od 09.00 do 16.00 sati.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

vi
'Sarajevo vino fest' 8. i 9. februara
19.01.2018

Tradicionalna međunarodna manifestacija “Sarajevo vino fest 2018" bit će održana 8. i 9. februara u hotelu Holiday.

brez
Zimska tišina u selima iznad rudarske Breze
15.01.2018

Ima u selu svježeg sira, jaja, džemova, a ovim domaćim proizvodima planinari su napunili ruksake.

cev
Na banjalučkom ‘Ćevap festu’ više od 10.000 posjetilaca, pojedeno 8.500 porcija
15.01.2018

Na “Ćevap festu” je učestvovalo šest ćevapdžinica, a svaka od njih je u prosjeku jučer ispekla oko 1.400 porcija ćevapa, iako se, zbog ogromnog interesa, na ćevape čekalo i više od sat vremena.