Apoteke Sarajevo
kl

Za zabavu na klizalištu u parku Hastahana vlada veliko interesovanje

11.12.2017
SARAJEVO, 11.dec 2017

Velika zainteresovanost građana, posebno mladih, vlada za klizanje u novootvorenom klizalištu u parku Hastahana.

Sredinom prošle sedmice u okviru sedmog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu na Marijin Dvoru, otvoreno je klizalište površine od 400 metara kvadratnih. Posebna zainteresovanost građana za klizanje je vladala tokom nedjelje, saopćeno je iz press službe Općine Centar Sarajevo.

Klizalište na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je bilo postavljeno i prošle godine i nakon što su sugrađani ocijenili ovaj market i klizalište kao jedan od bolje organizovanih događaja u gradu tokom zimskih mjeseci, načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je odlučio da i ove godine podrži, kako projekt Holiday marketa, tako i klizališta.

Općina Centar je iz ovogodišnjeg budžeta izdvojila 20.000 KM za besplatne termine za klizanje sugrađana, te će građani od 1. januara do 11. februara, do kada je otvoreno klizalište, posebno mladi, moći besplatno koristiti termine klizanja.

U komercijalnim terminima cijena sata klizanja i iznajmljivanja klizaljki je simbolična od po dvije KM.
NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

ba
Humanitarna akcija Pomozi.ba sutra i u nedjelju u Sarajevu
19.01.2018

- Cilj nam je da ovaj projekt širimo na veći broj korisnika i zajednica, te ćemo ga uskoro proširiti na još jednu zajednicu i 200 dodatnih korisnika - rečeno je.

fna
Premijer Novalić obrazložio delegatima Doma naroda budžet FBiH za 2018.
19.01.2018

- Pred vama je kvalitetan, ali i više nego realan dokument - kazao je Novalić delegatima.

obl
U BiH sutra pretežno oblačno, u jutarnjim satima sa snijegom
19.01.2018

Vjetar slab istočnog smjera. Jutarnje temperature od -4 do 2, na jugu od 4 do 7, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 8 do 11 stupnjeva.