Brinemo za okoliš
bihamk

Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u je najbolji suvozač

06.12.2017
BIHAMK članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je BIHAMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više). BIHAMK CLASSIC i PLUS  paketi vam osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i putničko zdravstveno osiguranje.

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BIHAMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice  ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BIHAMK BONUS.

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. 
Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima BIHAMK članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.
U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BIHAMK-a.

BIHAMK u okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike u periodu od 7.12.2017. do 31.12.2017.godine provodi tradicionalno akcijsko sniženje cijene članarine, što je prilika za odabir članskog paketa i uživanje u brojnim pogodnostima tokom cijele godine.

Učlanjenje je moguće u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, na HIFA pumpama, uz izuzetak pumpe u Travniku, u BH Pošti, na DUHANPROMET i RIVA trafikama, u UNITRADE prodajno-servisnim centrima, kao i putem www.bihamk.ba.

(BIHAMK)
NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kcus
Na KCUS-u iznenađeni Konakovićevim riječima
23.02.2018

Direktorij Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu saopćio je danas da je iznenađen riječima premijera Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića u jučerašnjem intervjuu.

la
Lagumdžija: Opasnost od ponovnog pokušaja razbijanja BiH
23.02.2018

Istakao je da se današnje podjele u Evropi na snage društva zajedničkih vrijednosti i na promotore segregacije prelamaju preko zapadnog Balkana, kao poprišta geostrateške budućnosti širih prostora.

bih
Stanje na cestama 23. 02. 2018.
23.02.2018

Zbog jakog vjetra koji stvara sniježne nanose na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 3.500 kg, na regionalnom putu Mihalji-Blidinje.

SBF