Raiffeisen
bihamk

Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u je najbolji suvozač

06.12.2017
BIHAMK članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je BIHAMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više). BIHAMK CLASSIC i PLUS  paketi vam osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i putničko zdravstveno osiguranje.

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BIHAMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice  ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BIHAMK BONUS.

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. 
Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima BIHAMK članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.
U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BIHAMK-a.

BIHAMK u okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike u periodu od 7.12.2017. do 31.12.2017.godine provodi tradicionalno akcijsko sniženje cijene članarine, što je prilika za odabir članskog paketa i uživanje u brojnim pogodnostima tokom cijele godine.

Učlanjenje je moguće u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, na HIFA pumpama, uz izuzetak pumpe u Travniku, u BH Pošti, na DUHANPROMET i RIVA trafikama, u UNITRADE prodajno-servisnim centrima, kao i putem www.bihamk.ba.

(BIHAMK)
NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

13
Wigemark sa studentima: Želimo čuti mišljenje mladih o situaciji u državi
13.12.2017

Po njegovim riječima, Bosni i Hercegovini nužne su promjene, što podrazumijeva socio-ekonomske reforme te reformu obrazovanja.

milj
Sarajevo - Još traje potraga za mladićima koji su upali u nabujalu Miljacku
13.12.2017

Potraga za dvojicom mladića koji su rano jutros upali u nabujalu Miljacku u naselju Dolac Malta još uvijek traje.

oo
Borba protiv korupcije pretpostavlja sistemsku reakciju
13.12.2017

Ocijenio je da je u poređenju s drugim kantonima, TK možda ponajviše uradio na polju borbe protiv korupcije.