Brinemo za okoliš
gp

Na Aerodromu Sarajevo otkrivene krivotvorene isprave Bugarske

05.12.2017
SARAJEVO, 5.dec 2017

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u ponedjeljak su oduzeli dvije krivotvorene osobne iskaznice Bugarske.

 Nađene su pregledom prtljage E. S. (1996.) i U. S. (1978.), državljana Republike Turske, koji su na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigli letom iz Istanbula.

 Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo falsificiranja isprave, o događaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo.

 Prema njegovom nalogu, državljanima Turske je odbijen ulazak u BiH te će biti vraćeni u Istanbul, izvijestila je Granična policija BiH.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

hel
U Španjolskoj uhićeni bivši srpski piloti, prevozili drogu
23.02.2018

Španjolska policija razbila je dobro organiziranu mrežu trgovine hašišem iz Maroka u Španjolsku, a među uhićenima su i dvojica bivših srpskih pilota koji su osumnjičeni da su prevozili drogu.

sip
U akciji 'Akademik' uhapšene tri osobe, oduzeto 14 kilograma 'skanka'
22.02.2018

Uhapšene osobe kriminalistički su obrađena u prostorijama MUP-a RS, te će u zakonski određenom roku biti predata na dalje postupanje nadležnom tužiocu, saopćeno je iz SIPA-e.

pi
Hrvatski i bh. državljani pljačkali po RH plastičnim noževima i pištoljima
15.02.2018

Mete su im bile ljekarne i kladionice na području Črnomerca, Podsuseda, Dubrave, Maksimira, Peščenice, Medveščaka, Trnja i Samobora, javlja Hina.

SBF