Brinemo za okoliš
rad

Radončićeva čestitka povodom Dana državnosti BiH

24.11.2017
SARAJEVO, 24. nov 2017

Predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić, u ime SBB-a BiH, uputio je čestitku svim građanima BiH, povodom 25. novembra - Dana državnosti BiH.

- Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo Dan državnosti sa dubokim uvjerenjem da je hiljadugodišnji državni kontinuitet BiH neupitan i da zajedničkim snagama trebamo učiniti sve da ona bude zemlja prosperiteta, ekonomskog razvoja, pravde i društva jednakih šansi, te da kao takva bude dio uspješne cjeline koja se zove evropska porodica naroda i država - stoji u Radončićevoj čestitki, saopćeno je iz Press Centra SBB-a.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

sun
U većem dijelu BiH sutra sunčano, u večernjim satima naoblačenje
16.02.2018

Za Krajinu, sjever i sjeveroistok Bosne sutra prijepodne se prognozira magla ili niska naoblaka. U ostatku BiH bit će pretežno sunčano.

sta
Statistika će igrati bitnu ulogu u daljnjem napretku BiH ka EU
16.02.2018

To je izjavio povodom današnjeg početka novog Twinning projekta " Podrška reformi statističkog sistema u Bosni i Hercegovini".

cci
CCI pozivaju vlasti da se uhvate u koštac s problemom odlaska mladih iz zemlje
16.02.2018

Predstavljajući izveještaj o monitoringu rada Vlade i Parlamenta FBiH naveo je da je u prošloj godini usvojeno 16 zakona, dok 22 zakona uopšte nisu razmatrana ni u jednom domu Parlamenta FBiH.