Raiffeisen
bbi

BH Telecom i BBI banka omogućili klijentima plaćanje računa putem usluge eRežija

17.11.2017
SARAJEVO, 17. nov 2017

BH Telecom i BBI banka danas su u Sarajevu predstavili uslugu prijema i plaćanja e-računa BH Telecoma putem usluge eRežija, odnosno mobilnog mBBI i internet eBBI bankarstva.

Spomenutu uslugu mogu ugovoriti svi korisnici BH Telecoma koji su se prijavili da račun primaju putem e-maila, imaju račun otvoren u BBI banci i ujedno su korisnici elektronskih usluga (mBBI) i (eBBI).

Izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Duljko Hasić izjavio je na pres-konferenciji da je saradnjom s BBI bankom proširena mreža partnera i portfolio usluga te ponuđen još jedan kanal mobilnog plaćanja e-računa BH Telecoma kroz platforme mobilnog bankarstva te banke.

- Današnjim uspostavljanjem saradnje između BH Telecoma i BBI banke pojednostavit ćemo svakodnevne obaveze i život naših korisnika zbog kojih i jesmo tu - rekao je Hasić.

Izvršni direktor BBI banke Emir Ćehajić istakao je da kontinuirano prate tržišne trendove i potrebe  klijenata, na koje nastoje adekvatno odgovoriti.

Dodao je da je uvođenje usluge eRežija odgovor na rastuće potrebe klijenata za što bržim i jednostavnijim plaćanjem.

Naglašeno je da je unapređenjem usluga elektronskog bankarstva BBI banke omogućeno zatvaranje cijelog procesa od isporuke elektronskog računa BH Telecoma do njegovog plaćanja jednim klikom, bez papira i čekanja na uplatnom mjestu, uz proviziju od 0,30 KM.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

dcs
Džumhur potpisao sponzorski ugovor s kompanijom HIFA Petrol
13.12.2017

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur potpisao je danas dvogodišnji sponzorski ugovor s kompanijom HIFA Petrol.

skend
'Domaći proizvodi u službi građana BiH', moto Sajma privrede u Skenderiji
12.12.2017

Ulaz za posjetioce Sajma privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje je slobodan.

te
Predstavnici RS i kineskih kompanija potpisali sporazum o izgradnji TE 'Gacko 2'
12.12.2017

Sporazum o izgradnji Termoelektrane „Gacko 2“ danas su u Banjoj Luci potpisali predstavnici Republike Srpske i kineskih kompanija.