Brinemo za okoliš
bbi

BH Telecom i BBI banka omogućili klijentima plaćanje računa putem usluge eRežija

17.11.2017
SARAJEVO, 17. nov 2017

BH Telecom i BBI banka danas su u Sarajevu predstavili uslugu prijema i plaćanja e-računa BH Telecoma putem usluge eRežija, odnosno mobilnog mBBI i internet eBBI bankarstva.

Spomenutu uslugu mogu ugovoriti svi korisnici BH Telecoma koji su se prijavili da račun primaju putem e-maila, imaju račun otvoren u BBI banci i ujedno su korisnici elektronskih usluga (mBBI) i (eBBI).

Izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Duljko Hasić izjavio je na pres-konferenciji da je saradnjom s BBI bankom proširena mreža partnera i portfolio usluga te ponuđen još jedan kanal mobilnog plaćanja e-računa BH Telecoma kroz platforme mobilnog bankarstva te banke.

- Današnjim uspostavljanjem saradnje između BH Telecoma i BBI banke pojednostavit ćemo svakodnevne obaveze i život naših korisnika zbog kojih i jesmo tu - rekao je Hasić.

Izvršni direktor BBI banke Emir Ćehajić istakao je da kontinuirano prate tržišne trendove i potrebe  klijenata, na koje nastoje adekvatno odgovoriti.

Dodao je da je uvođenje usluge eRežija odgovor na rastuće potrebe klijenata za što bržim i jednostavnijim plaćanjem.

Naglašeno je da je unapređenjem usluga elektronskog bankarstva BBI banke omogućeno zatvaranje cijelog procesa od isporuke elektronskog računa BH Telecoma do njegovog plaćanja jednim klikom, bez papira i čekanja na uplatnom mjestu, uz proviziju od 0,30 KM.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

bu
Turci sve više kupuju nekretnine u Crnoj Gori
16.02.2018

"U Crnu Goru počeli su da dolaze klijenti iz Turske, koji kupuju stanove u vrijednosti od 50 do 70 tisuća eura. Kupuju u cijeloj Crnoj Gori, ali najviše u Budvi", kazao je Stanišić.

po
Pošta Slovenije traži 20 poštara u BiH, bruto plata 955 eura
16.02.2018

Pošta Slovenije posredstvom Agencije za rad i zapošljavanje BiH traži u našoj zemlji 20 poštara/pismonoša.

otpad
OVAKO MI BRINEMO O OKOLIŠU: U mnogim se zemljama smeće, otpad brzo pretvara u novac! A kod nas ....
16.02.2018

U Norveškoj jedan posto otpada ide na deponije, u Njemačkoj tri posto, na Londonskoj berzi se trguje otpadom, neke fabrike od plastičnih boca prave jakne i kape! USrbiji je hiljade ljudi zaposleno na razdvajanju otpada! U BiH takvog odnosa prema otpa