Okoliš
77

MUZE B7: ODLIČAN TELEFON ZA 100 EURA

13.11.2017
Prestigio je početkom septembra lansirao novi model smartphona - Muze B7. Radi se o pametnom telefonu sa 2,5D zakrivljenim ekranom, 13,0 megapikselnom kamerom te dva GB RAM memorije.

Model je dostupan u crnoj i zlatnoj boji. Muze B7 karakterišu visoke performanse, lijep dizajn i konkurentna cijena. Elegantan dizajn u kombinaciji sa 2,5D ekranom te trend bojama (klasično crno i luksuzna zlatna) čine telefon privlačnim i modernim.

Stražnja kamera od 13,0 megapiksela, s automatskim izoštravanjem i dodatnom LED bljeskalicom, čini da fotografije budu izvrsne, čak i one snimljene u lošim svjetlosnim uslovima.

Prednja kamera od 2,0 megapiksela je dovoljna za vaše selfie ili videopozive. Ono što ovaj telefon čini zaista posebnim je njegova cijena. Prvi put na tržištu pojavio se telefon sa dva GB RAM koji će krajnji korisnici moći kupiti po cijeni nižoj od 200 KM.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

zvijezde
(VIDEO) Zaboravite na snijeg, uživajte u jedinstvenom putovanju
23.03.2018

U ovoj snježnoj večeri predlažemo vam jedno neobično putovanje. Pogledajte video, uživajte i učite !

škola
Richmond Park Schools u BiH:Britansko iskustvo i najviši obrazovni standardi
22.03.2018

Nasljeđujući škole od organizacije Global Education, Stirling Education sa sobom donosi značajno iskustvo britanskog obrazovanja kako bi pomogli isporučivati najviše obrazovne standarde, istovremeno usvajajući najbolje prakse iz Velike Britanije.

telef
PAKOVANJE OTKRIVA FUNKCIJE HTC DESIRE 12
22.03.2018

Portal Android Authority objavio je fotografiju na kojoj se nalazi retail pakovanje budućeg HTC-ovog pametnog telefona Desire 12.

SBF