Raiffeisen
po

U novoj sezoni noćno skijanje na Ponijerima

13.11.2017
KAKANJ, 13. nov 2017

Korisnici usluga Ski - centra Ponijeri kod Kaknja tokom predstojeće zimske sezone imat će priliku uživati u čarima noćnog skijanja. Radovi na realizaciji projekta "Osvjetljenje ski-staze Ponijeri" privode se kraju, a nakon postavljanja stubova i rasvjetnih tijela preostalo je još da se izvrši tehnički prijem urađenog posla.

Izvođenje radova na osvjetljenju ski staze na Ponijerima povjereno je brčanskoj firmi "Conram", a sve radove u vrijednosti od 49.682 KM finansirala je Općina Kakanj.

Istovremeno sa ovim radovima izvršena je priprema i remont ski-lifta i vozila za uređenje staze, tako da je sve spremno za početak nove zimske sezone u Ski-centru Ponijeri.

U toku su i završni radovi na rekonstrukciji puta Kakanj - Ponijeri što će, uz osvjetljenje ski-staze, dati značajno poboljšanje općih uslova za ugodan boravak na Ponijerima.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

tur
Samit o saradnji u turizmu između Kine i zemalja centralne i istočne Evrope
24.11.2017

U okviru Samita, predviđeni su ministarski okrugli sto i panel diskusija o temi "Turistička ponuda zemalja centralne i istočne Evrope u službi kineskih turista"

zv
Postoji prostor za unapređenje ekonomske i turističke saradnje BiH i NR Kine
23.11.2017

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas u Sarajevu zamjenika ministra turizma NR Kine Du Jianga.

var
Predstavljanje turističke ponude Hercegovine na sajmu turizma u Poljskoj
23.11.2017

Sajam, koji okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta, trajat će od 23. do 25. novembra.