Brinemo za okoliš
aa

Tarčin Forest Resort&Spa prve goste očekuje naredne sedmice

13.11.2017
SARAJEVO, 13. nov 2017

Tarčin Forest Resort & Spa - MGallery by Sofitel prve goste očekuje naredne sedmice, a dobrodošlicu prvim posjetiocima hotela sa 55 soba, te još devet izgrađenih vila, u kojima će gosti imati iste uslove kao i u hotelu, poželjet će Anca Cristea, generalna menadžerica.

- Naš hotel je udaljen svega 30 do 40 minuta vožnje od glavnog grada, a nudit ćemo vrhunsku uslugu i mnoge različite aktivnosti. Resort je smješten na 85 hiljada kvadratnih metara i nudi kombinaciju luksuzne hotelske usluge prema najsavremenijim internacionalnim standardima najveće evropske grupacije hotela i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi – izjavila je Cristea predstavnicima medija koji su imali priliku obići to idilično odmorište u šumskoj oazi kod Tarčina.

Gosti resorta, kako je dodala, mogu birati vrstu smještaja - udobnost hotelske sobe ili komfor savremeno opremljenih vila za više osoba, oboje u kombinaciji sa različitim wellness i sportskim sadržajima poput planinarenja, jahanja ili jednostavno opuštajuće šetnje kroz šumu.

- Vrijednost investicije u sam hotel je 18 miliona KM. Trenutno je 60 uposlenih čiji broj vremenom može biti i veći zavisno od poslovne dinamike. Većina zaposlenih su iz okolnih mjesta - navela je Cristea napominjući da imaju sjajan tim koji zna kako dočekati goste.  

Kompleks Tarčin Forest Resort je projektovan u eko-prijateljskom stilu, u skladu sa prirodnim okruženjem.

MGallery by Sofitel je jedan od luksuznih brendova najveće evropske grupacije AccorHotels. koja u svom portfoliju ima više od 20 brandova i  4.200 hotela, resorta i rezidencija širom svijeta.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

tur
Na Sajmu turizma u Beogradu predstavljena turistička ponuda Hercegovine
23.02.2018

Na ovogodišnjem sajmu BiH je predstavljena na zajedničkom štandu, koji uz turističke zajednice iz BiH, okuplja i nekoliko reprezentativnih turističkih agencija iz BiH.

par
Pariz privukao rekordan broj turista u 2017.
23.02.2018

Za Pariz je 2017. godina, kada je riječ o stranim posjetiteljma, bila najbolja u najmanje posljednjih deset godina, javlja agencija Reuters, a prenosi SEEbiz.

ug
Pojašnjenja o primjeni zakona o ugostiteljskoj djelatnosti
22.02.2018

Sve dodatne informacije vezane za kategorizaciju moguće je dobiti na web stranici www.fmoit.gov.ba, saopćeno je iz Federalnog ministarstva okoliša i turizma, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

SBF