Apoteke Sarajevo
hr

Vlasti HR točno znaju gde se nalazi Ivica Todorić

07.11.2017
ZAGREB, 7. nov 2017

Hrvatska vlada tačno zna gde se nalazi odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić, tvrdi tjednik Nacional i dodaje da je zvanični Zagreb na dvije visoke razine o tome informirao engleske vlasti kako bi ga locirale.

Do tih informacije, navode, došlo se rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove obitelji.

Također, ovaj tjednik piše kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošloga tjedna našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Tjednik piše i to kako je engleska premijerka Theresa May ključna osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Za Todorićem je prošlog tjedna raspisan europski nalog za uhićenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na spisku Europolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vreme znaju njegovu točnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantirao.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

nato
Za ulazak Crne Gore u EU gotovo 81 posto građana
18.01.2018

Pozitivan stav prema Europskoj uniji iskazalo je 63,7 posto građana, prenosi RTCG.

pl
Plenković o krizi u Agrokoru: Predstoji nagodba vjerovnika
18.01.2018

Plenković je istaknuo kako je u proteklih desetak mjeseci posvećen velik angažman tome da kriza u najvećoj kompaniji ne prouzroči negativne efekte na hrvatsko gospodarstvo i financijski sustav.

jug
Božinović u State Departmentu: Hrvatska ključna za sigurnost jugoistočne Europe
18.01.2018