Raiffeisen
hr

Vlasti HR točno znaju gde se nalazi Ivica Todorić

07.11.2017
ZAGREB, 7. nov 2017

Hrvatska vlada tačno zna gde se nalazi odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić, tvrdi tjednik Nacional i dodaje da je zvanični Zagreb na dvije visoke razine o tome informirao engleske vlasti kako bi ga locirale.

Do tih informacije, navode, došlo se rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove obitelji.

Također, ovaj tjednik piše kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošloga tjedna našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Tjednik piše i to kako je engleska premijerka Theresa May ključna osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Za Todorićem je prošlog tjedna raspisan europski nalog za uhićenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na spisku Europolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vreme znaju njegovu točnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantirao.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

pl
Plenković: Hrvatska je izložena hibridnom medijskom djelovanju
24.11.2017

Samo naivni mogu misliti da Hrvatska nije izložena hibridnom medijskom djelovanju, izjavio je u petak u Bruxellesu hrvatski premijer Andrej Plenković uoči početka summita EU-a i šest zemalja Istočnog partnerstva.

zadar
Hrvatska: Sin pokušao zapaliti majku
23.11.2017

Zbog pokušaja ubojstva 28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

sud
Istraga protiv Todorića i ostalih postala pravomoćna
20.11.2017

Istraga protiv Ivice Todorića i njegovih suosumnjičenika postala je pravomoćna jer je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odbacio žalbe obrane na odluku o pokretanju istrage koju je tužiteljstvo donijelo još 18. listopada.