Brinemo za okoliš
hr

Vlasti HR točno znaju gde se nalazi Ivica Todorić

07.11.2017
ZAGREB, 7. nov 2017

Hrvatska vlada tačno zna gde se nalazi odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić, tvrdi tjednik Nacional i dodaje da je zvanični Zagreb na dvije visoke razine o tome informirao engleske vlasti kako bi ga locirale.

Do tih informacije, navode, došlo se rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove obitelji.

Također, ovaj tjednik piše kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošloga tjedna našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Tjednik piše i to kako je engleska premijerka Theresa May ključna osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Za Todorićem je prošlog tjedna raspisan europski nalog za uhićenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na spisku Europolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vreme znaju njegovu točnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantirao.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

san
Sanader odbacio krivnju na početku novog suđenja u slučaju Hypo
23.03.2018

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader u petak je, na početku novog suđenja, ponovio da se ne osjeća krivim za ratno profiterstvo u slučaju Hypo.

ag
Agrokor postigao dogovor sa Sberbankom
22.03.2018

U izjavi novinarima Volk je izjavio da su Sberbank i Agrokor dogovorili određene korake u rješavanju problema te da se ta banka vraća za stol kako bi se postigla nagodba.

vl
Srbija za Tursku ključna zemlja regije
20.03.2018

Brnabić je podsjetila kako je od posebnog značaja bio posjet turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Srbiji, kada je potpisan veliki broj međudržavnih sporazuma.

Gorenje