Brinemo za okoliš
vu

Vučić: Ministarstvo pravde Srbije će reagirati na oslobađajuću presudu Oriću

09.10.2017
BEOGRAD, 9. okt 2017

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je u povodu oslobađajuće presude Naseru Oriću da će Srbija morati sama da se bori za pravdu, ali i pozvao na suzdržavanje od teških riječi.

"Životi Srba očigledno nisu vrijedni kao životi drugih. Srpska suza nema roditelja", kazao je Vučić, prenosi RTS.

Ministarstvo pravde će reagirati na oslobađajuću presudu Oriću, najavio je srbijaski predsjednik na konferenciji za novinare, dodajući kako je o tome razgovarao s premijerkom Anom Brnabić i ministricom pravde Nelom Kuburović.

"Pozivam Srbe da i zbog ove presude, kao i poslije onoga što se meni dogodilo u Srebrenici, ne pokažu i ne izgovore nijednu težu riječ protiv naših komšija Bošnjaka, da gradimo prijateljstvo s njima i da zajedno sa njima gradimo budućnost", kazao je Vučić.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

pi
Napadač na američko veleposlanstvo pismom se oprostio od obitelji
23.02.2018

U podužem pismu Dalibor Jauković, između ostalog, moli obitelj i rođake da "mu oproste zbog onoga što će uraditi" i opisuje svoje osobne i političke stavove, prenose podgorički mediji.

nlb
Slovenska vlada spremna zaštititi NLB od ovrha zbog stare devizne štednje
22.02.2018

U slučaju ovršnih postupaka na temelju presuda sudova u Hrvatskoj, u opasnost od ovrhe došli bi i računi NLB-a preko kojih posluju slovenska poduzeća, navodi Slovenski radio.

cg
Crnogorska policija identificirala napadača na američko veleposlanstvo
22.02.2018

Riječ je o Daliboru Jaukoviću (43), koji je živio u Podgorici, a rođen je u Kraljevu (Srbija), prenose mediji.

SBF