air

Novi Wizz ambasadori u Bosni i Hercegovini

10.08.2017
SARAJEVO, 10. aug. 2017

Wizz Air, najveći niskotarifni avioprijevoznik u regionu centralne i istočne Evrope, izabrao je 31 novog Wizz ambasadora koji će predstavljati Wizz u Bosni i Hercegovini u naredne dvije godine.

Više od 290.000 glasova je primljeno tokom dvonedjeljnog online glasanja tokom koga je od Wizz Airovih sljedbenika preko društvene mreže Facebook traženo da izaberu novu generaciju WIZZ ambasadora.

Takmičila su se se 83 kandidata kojima je data mogućnost da objasne javnosti zašto žele ulogu Wizz ambasadora i da predstave svoju strast za poslom stjuardese ili stjuarda.

Novoizabrani Wizz ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima, poput konferencija za novinare, proslava značajnih dostignuća, izbora za nove članove kabinske posade i bit će dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima diljem Evrope.

Wizz Air je najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, koja koristi flotu od 85 aviona Airbus A320 i A321 na više od 500 linija iz 28 baza, povezujući 142 destinacija u 43 zemlje.

U ovoj kompaniji radi oko 3.300 osoba, a u prošloj poslovnoj godini koja je završena 31. marta, prevezeno je 23,8 miliona putnika, saopćeno je iz Wizz Aira.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

salko
Bukvarević ponovo pozvao borce na pregovore
21.08.2017

U pripremi je izrada kriterija po kojem će biti raspodjeljivana sredstava za rješavanje prioritetnih pitanja boračkih kategorija, a koja bi trebala biti raspoloživa od septembra ove godine

skola
Popusti na školski pribor i odjeću sa Debit Mastercard UniCredit karticama
21.08.2017

Nove školske obaveze se približavaju, a da bi ih spremno dočekali UniCredit zajedno sa svojim partnerima pobrinuo se za odlične popuste i ugodnu kupovinu.

voda1
Viškove vode koje proizvodi ViK Istočno Sarajevo mogli bi se plasirati KS-u
21.08.2017

Nadam se da će nakon povratka premijera KS s puta doći do sastanka jer ovo nije kratkoročni problem i nije problem koji možemo tretirati sa aspekta nestašice vode ove godine