Apoteke Sarajevo
fna

ZAMKE UKIDANJA ROAMINGA

03.07.2017

Posebne naknade za telefoniranje i mobilno surfanje internetom u roamingu u zemljama EU bit će ukinute. 

Troškovi roaminga su dodatna naplata koju operateri vrše prema svojim korisnicima za telefonske pozive, slanje poruka i internetski promet od onog trenutka kada se njihov mobitel spoji na neku drugu mobilnu mrežu osim matične. 

Evo nekoliko zamki koje vas vrebaju: • Dodatna naplata roaminga je dozvoljena ako ste duže u inozemstvu, nego u tuzemstvu • Ako imate flat-tarifu za prijenos podataka, dozvoljeno je da vam količinu prenesenih podataka u inozemstvu ograniče • Posebne „roaming tarife“ koje su vaši operateri nudili prije, postojat će i dalje, što vas može skupo koštati NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

krv
BBC: Naučnici korak bliže univerzalnom testu krvi za otkrivanje raka
19.01.2018

- Ovo je sveti gral medicine, da imamo test krvi koji otkriva rak bez drugih procedura poput skeniranja i kolonoskopije - dodao je, ističući da su naučnici vrlo blizu toga, piše BBC.

geo
Zemlju će danas pogoditi geomagnetska oluja, fluktuacije u opskrbi strujom
19.01.2018

Magnetsko polje našeg planeta (Zemlje) danas će pogoditi geomagnetska oluja. Fenomen je to koji može imati utjecaja na elektromreže, avionske linije i satelite te tako prouzročiti zastoj čitavog svijeta, prenose mediji.

cig
Pušači češće moraju na operaciju kralježnice
12.01.2018

Rizik od bolova u donjem dijelu kralježnice pušenje čini većim, a to su bolovi koji bi se trebali sanirati putem operativnog zahvata, sugerira novo švedsko istraživanje.