Lutrija BiH
tek

Armin Gredić jedini bh. predstavnik na SP-u u takwondou u Južnoj Koreji

23.06.2017
SARAJEVO, 23. juna 2017

Na svjetskom seniorskom prervenstvu u taekwondou u jožnokejskom gadu Muju jedini predstavnik Bosne i Hercegovine bit će član sarajevskog Novog Grada Armin Gredić, koji je sa svojim trenerom Belmirom Berberovićem jučer doputovao na odredište.

Gredić nastupa u poluteškoj kategoriji, do 87 kg, i trenutno je najuspješniji bh. takmičar sa titulom univerzitetskog prvaka Evrope, osvajača zlatne medalje na univerzitetskim evropskim igrama, bivši je prvak Balkana i trećeplasirani s Evropskog klupskog prvenstva, saopćeno je iz sarajevskog kluba.

- Gradić  je trenutno naš najbolji i najiskusniji seniorski predstavnik, te s pravom brani boje naše države. Njegovi rezultati dovoljno govore u prilog tome i objektivno je za nadati se da se pojavi u borbi za medalju. Armin je u odličnoj formi i nadamo se da na kraju rezultat neće izostati - kazao je Berberović.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

dj
Džumhur pobijedio Broadyja i osigurao renking karijere
22.09.2017

Nakon što je bez većih problema dobio prvi set, Džumhuru je u drugom setu pala koncentracija, što je Britanac znao iskorisititi i doći do izjednačenja.

ed
Bh. klizači počinju takmičenja na Svjetskom kupu
22.09.2017

Nakon Mađarske, bh. brzoklizači nastavljaju put za Holandiju, gdje ih očekuje drugi nastup na Svjetskom kupu od 5. do 8. oktobra u Dordrechtu.

f
Džumhur protiv Britanca Broadyja za polufinale ATP turnira u Sankt Peterburgu
21.09.2017

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur igrat će protiv Britanca Liama Broadyja u četvrtfinalu ATP turnira iz serije 250 u ruskom Sankt Peterburgu.