Lutrija BiH
sber

Gref: Hrvatska vlada svojim postupcima krši prava kreditora

02.06.2017
BEOGRAD/MOSKVA,  2. juna 2017

Predsjednik Izvršnog odbora Sberbanke Herman Gref izjavio je u petak kako hrvatska Vlada svojim postupcima po pitanju Agrokora krši prava kreditora, ocijenivši kako će uskoro, ako se na pronađe neki kompromis, to baciti sjenu na ugled Hrvatske.

"Više puta sam rekao: 'Situacija oko Agrokora je u rukama Vlade Hrvatske, od koje sve ovisi'", kazao je Gref Tanjugu na Međunarodnom ekonomskom forumu SPIEF.

Ustvrdio je kako nažalost, pitanje o razrješenju problema s Agrokorom treba uputiti Vladi Hrvatske koja, kako kaže, svojim postupcima krši dogovore s kreditorima.

"Odluke hrvatske Vade u vezi s Agrokorom ozbiljno narušavaju investicijsku klimu u Hrvatskoj", zaključio je predsjednik Izvršnog odbora Sberbanke.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kon
Svi osumnjičenici u slučaju Agrokor osim Ivice Todorića branit će se sa slobode
23.10.2017

Sudac Zoran Luburić u srijedu je odredio istražni zatvor jedino Ivici Todoriću, dok je ostalim osumnjičenima omogućio da se brane sa slobode, podsjeća Hina.

bor
Pahor i Šarec u drugom krugu slovenskih predsjedničkih izbora
23.10.2017

Najviše glasova na predsjedničkim izborima koji su u nedjelju održani u Sloveniji dobili su sadašnji predsjednik Borut Pahor i gradonačelnik Kamnika Marjan Šarec.

an
Ante Todorić u tužiteljstvu iznio kratku obranu
20.10.2017

Odvjetnik Rajko Čogurić Hini je telefonom kazao da je Todorić iznosio kratku obranu, odnosno da se nije branio šutnjom.