Lutrija BiH
unicr

Brz i ekonomičan način plaćanja računa

17.05.2017

UniCredit Bank d.d. i JP Elektroprivreda BiH predstavili su brz i ekonomičan način plaćanja računa. Svi korisnici usluga JP Elektroprivreda BiH, putem internet i mobilnog bankarstva UniCredit Bank od sada mogu jednostavnije plaćati račune štedeći vrijeme i novac.

Nudeći savremene i ekološke usluge, JP Elektroprivreda BiH i UniCredit Bank d.d. su svojim klijentima ponudili mogućnost plaćanja računa za električnu energiju aktivacijom e-računa kod Elektroprivrede BiH i njegovim plaćanjem putem e-uplatnice UniCredit Bank, koju je moguče aktivirati u uslugama internet bankarstva e-ba i mobilnog bankarstva m-ba.

Aktiviranjem usluge e-računa i e-uplatnice u okviru usluga e-ba ili m-ba UniCredit Bank do 01.04.2018, klijenti JP Elektroprivreda BiH  ostvaruju pogodnost plaćanja računa bez naknada u narednih godinu dana od dana aktivacije e-računa.

Nakon uvođenja usluge e-račun i velikog odziva, odlučili smo otići korak dalje i našim kupcima omogućiti i novi vid plaćanja, kroz e-uplatnicu. UniCredit Banka je prepoznala značaj ovakvog projekta i zajedničkim snagama smo u kratkom roku, pokrenuli uslugu koja će prvih godinu dana od početka korištenja usluge biti besplatna, odnosno bez troškova provizije. Elektroprivreda BiH nastoji da prati tržišne i tehnološke trendove te smo, u tom smislu, preduzeli značajne aktivnosti koje za cilj imaju digitalnu transformaciju poslovanja i odnosa sa klijentima. Nadamo se da ćemo našim kupcima u narednom periodu ponuditi mnoge olakšice i pogodnosti, te da ćemo do sljedećeg 17. maja, Međunarodnog dana informacijskog i telekomunikacijskog drušstva, predstaviti još sličnih projekata.“, izjavila je Midheta Kurspahić, glasnogovornica JP Elektroprivreda BiH.

Saradnjom sa Elektroprivredom BiH i pogodnostima koje smo omogućili kroz ovu akciju želimo nastaviti svojim klijentima pružati kvalitetne usluge koje će im olakšati svakodnevne obaveze. Najveća prednost našeg internet i mobilnog bankarstva je ušteda vremena i novca, te mogućnost poslovanja s bankom s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme, neovisno o radu poslovnica. Naš cilj su zadovoljni klijenti, te ćemo i u budućnosti nastojati nuditi najbolja rješenja i savremene usluge.“, izjavio je Slaven Rukavina, izvršni direktor za maloprodaju UniCredit Bank d.d.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

bih
U većem dijelu zemlje jutros se saobraća po mokrom kolovozu, pa vozače savjetujemo da voze maksimalno oprezno
24.10.2017

Stanje na cestama 24. 10. 2017.

jes
Prognoza vremena za naredne dane
24.10.2017

Izgledi vremena 24.10.2017.

vrijeme
Prognoza vremena za Bosnu i Hercegovinu 24.10.2017.
24.10.2017

U Sarajevu oblačno sa kišom. Temperatura zraka između 5 i 8°C.