Apoteke Sarajevo
nokia

NOVA NOKIA 6 ODLIČNA

16.05.2017
Nokia 6 je pokazala odlične rezultate kada je softver u pitanju, a dobila je sjajne ocjene na testovima izdržljivosti i kvaliteta izrade. 

Već je počela da stiže i nova verzija Androida, Nougat 7.1.1. i Nokia 6 veoma dobro radi na novom operativnom sistemu. 

Stigla je nadogradnja za april, s unapređenjem nekih aplikacija, kao i podrškom za 4G/3G u Dual SIM modul, uz još neke ispravke grešaka koje su se mogle zapaziti u prethodnoj verziji Androida. 

Tako je Nokia 6 počela dobijati update novog sistem prije većine konkurenata, a ako nastave s ovakvim softverom i sa narednim modelima, svakako bi poznati brend mogao dobijati sve više korisnika.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

krv
BBC: Naučnici korak bliže univerzalnom testu krvi za otkrivanje raka
19.01.2018

- Ovo je sveti gral medicine, da imamo test krvi koji otkriva rak bez drugih procedura poput skeniranja i kolonoskopije - dodao je, ističući da su naučnici vrlo blizu toga, piše BBC.

geo
Zemlju će danas pogoditi geomagnetska oluja, fluktuacije u opskrbi strujom
19.01.2018

Magnetsko polje našeg planeta (Zemlje) danas će pogoditi geomagnetska oluja. Fenomen je to koji može imati utjecaja na elektromreže, avionske linije i satelite te tako prouzročiti zastoj čitavog svijeta, prenose mediji.

cig
Pušači češće moraju na operaciju kralježnice
12.01.2018

Rizik od bolova u donjem dijelu kralježnice pušenje čini većim, a to su bolovi koji bi se trebali sanirati putem operativnog zahvata, sugerira novo švedsko istraživanje.