telefon

iPHONE S EKRANOM OD IVICE DO IVICE

16.05.2017
Nova generacija Appleovog iPhonea, koja na red za službeno predstavljanje dolazi najesen, mogla bi da bude prekretnica u dizajnu. iPhone 8 trebao bi da ima ekran od ivice do ivice. 

Uređaj bi trebao da mjeri 137,4 x 67,5 milimetara, a čitač otisaka prstiju bi se trebao smjestiti ispod ekrana, što bi otprilike odgovarali kućištu sadašnjeg iPhonea 7. 

Ove godine bi i osnovni model trebao da ima dvostruku kameru, ali ovoga puta jednu ispod druge. Apple zadnje tri godine forsira jedan te isti dizajn, koji je poprilično zastario, ali to njegovim kupcima očito ne smeta, budući da prodaja ide po planu. Apple raspolaže sa čak 246 milijardi dolara gotovine.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

55
Na pragu otkrića baterije koja bi se mogla puniti gotovo trenutno
19.06.2017

Znanstvenici Sveučilišta Purdue vjeruju kako su na pragu otkrića baterije koja bi se mogla puniti gotovo instant.

tem
Visoka temperatura u trudnoći - rizik za autizam u djece
16.06.2017

Nalazi objavljeni u stručnom časopisu Molecular Psychiatry su prikupljeni na uzorku od 95 754 djece rođene u Norveškoj između 1999. i 2009. godine.

nagrada
Kreatori videoigara iz BiH na Reboot Develop konferenciji, među najboljim na tržištu od 100 milijardi dolara
16.06.2017

Na konferenciji svake godine budu predstavljene najnovije tehnologije i više od stotinu novih igara, a nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: igra godine, izvrsna za igranje, vizuelna izvrsnost i posebna selekcija * Videoigra Wa - The First Dream

No Frost Gorenje