Brinemo za okoliš
festival

RENEXPO 2016.Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u BiH

17.10.2016
Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini, pod nazivom RENEXPO® BiH održat će se za cjelokupno tržište Bosne i Hercegovine u Sarajevu 9. i 10. novembra 2016. godine, u hotelu Hills u Sarajevu.

RENEXPO® BiH je najveća platforma za eksperte o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti i okolišu u BiH. Predstavlja najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosioca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodioca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnosti investiranja i novih projekata, prateći programi koje Sajam nudi, međusobno povezuju preko 700 učesnika svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti širom Evrope bit će povezani kroz diskusije o razvoju, preprekama i praktičnim rješenjima u oblasti obnovljivih izvora, energetske efikasnosti i okoline.

Fond za zaštitu okoliša FBiH, tačnije Sektor za energetsku efikasnost, i ove godine, zajedno sa ostalim relevantnim institucijama svih nivoa vlasti u BiH, aktivno učestvuje u radu dvodnevne konferencije i promociji energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

Trenutno nema dostupnih novosti iz odabrane rubrike.

SBF