Brinemo za okoliš
rudolf

ŠOU ISPRED SARAJEVSKE KATEDRALE : Druženje sa svjetski poznatim kuharom RUDOLPH-om VAN VEENA-om

27.09.2016
Povodom otvaranja novog objekta café-pekare Mrvica u Sarajevu će u subotu, 01. oktobra, 2016. u 12 sati biti održan show popularnog kuhara Rudolpha van Veena. Zbog iznimno velikog interesovanja organizatori su odlučili napraviti pravi show za publiku na otvorenom, gdje će svi zainteresirani imati priliku vidjeti Rudolpha, te se slikati i dobiti autogram. U okviru samog programa, Rudolph će neke od svojih omiljenih recepata podijeliti sa publikom dok će sa timom Mrvicinih kuhara zajedno raditi na jednoj posebnoj slastici. 

“Za dolazak nije potrebna nikakva pozivnica, svi ljubitelji Rudolphove kuhinje su pozvani u subotu, 01. oktobra u 12 ispred Katedrale”, istakla je Dina Ramić-Husomanović, napominjući da je u toku i nagradna igra na Mrvica Facebook stranici u kojoj će najsretniji imati priliku za druženje sa Rudolphom na posebnom eventu. “Željeli smo nagraditi lojalnost naših mušterija i omogućiti najsretnijima među njima da provedu neko vrijeme u druženju sa ovim svjetskim majstorom”, objasnila je Ramić-Husomanović, te posebno istakla zadovoljstvo što će se na ovakav način obilježiti otvaranje novog Mrvica objekta u ulici Jelića.

Inače, nova Mrvica bit će mjesto za oko devedeset osoba kojima će na 150 kvadratnih metara biti na raspolaganju pekara sa nepušačkim dijelom, café, te bašta zatvorenog tipa. Kao novitet u ovom objektu će bit i i pokazna kuhinja, tzv. show-cooking, dok će već pri samom ulazu posjetioce osvajati mirisi iz peći koja će biti u prodajnom dijelu pekare. Enterijer je zadržao neke elemente iz stare Mrvice, dok su se kolorit stolica i neki drugi detalji promijenili, ali se iz Mrvice nadaju da će i ovaj objekat biti jedno od omiljenih mjesta za druženje uz uživanje u svim delicijama.

Više detalja na zvaničnoj Facebook stranici café-pekare Mrvica https://www.facebook.com/mrvicacafe/ .NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

Trenutno nema dostupnih novosti iz odabrane rubrike.

SBF