Brinemo za okoliš
Kompanija iz snova

Zbog kašnjenja pilot častio putnike pizzom

10.07.2014


Cheyenne, 10. srpnja (s. a.)

Pilot američke zrakoplovne tvrtke Frontier Airlines naručio je za svojih 160 putnika tridesetak pizza kako bi im se ispričao zbog kašnjenja zrakoplova koji zbog lošeg vremena nije mogao poletjeti.
Bilo je oko 22.30 sati u ponedjeljak, rekao je za AFP Andy Ritchie, šef restorana Domino's pizza u Cheyenneu, u američkoj saveznoj državi Wyomingu, kada je pilot na letu Frontier Airlinesa nazvao i naručio pizze.
Pilot je htio nahraniti sve putnike i posadu pa je naručio 35 pizza.
Ritchie i njegovih dvoje zaposlenika zasukali su rukave i ispekli pizze, nakon čega su ih donijeli u zračnu luku, gdje je posada poslužila pizze.
Po pisanju američkih medija, zrakoplov je letio iz Washingtona u Denver, u državi Coloradu, ali je morao prisilno sletjeti u Cheyenne dok se vrijeme ne smiri.
Andy Ritchie je potvrdio da je pilot platio račun bankovnom karticom, ali nije rekao je li bila njegova.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kim3
Prekardašijan : Saudijski princ nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za jednu noć sa Kim Kardašijan
06.06.2016

Ne zanimaju me ni njegova muzika, ni njegova modna kolekcija. Ali njegova supruga je blago neprocijenjive vrijednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara i više da provedem jednu noć sa njom - navodno je rekao on.

Dragan Nikolić
Umro Dragan Nikolić?
22.05.2015

Prema nezvaničnim informacijama poznati srpski glumac Dragan Nikolić , kojem se pogoršalo stanje nakon nedavne operacije, jutros je preminuo u beogradskom Kliničkom centru.

Denis Bećirević
Denis Bećirović iz SDP BiH prelazi u DF
04.11.2014

SBF