Brinemo za okoliš
Moj Zlatane...

Niko neće Ibrahimovićevu vilu od 4,3 miliona dolara

09.07.2014


Malme 9. 7. (s. a.)

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović još uvijek nije prodao vilu u Malmeu koju je stavio u prodaju prije više od godinu dana po cijeni od 30 miliona kruna, odnosno 4,3 miliona dolara, prenosi Anadolija.
Ibrahimović je u aprilu prošle godine stavio u prodaju svoju skupocjenu vilu u Švedskoj, ali još se nije pojavio zainteresirani kupac.
Više detalja o njegovoj vili zainteresirani mogu pronaći na internet stranici agencije za nekretnine Residence Fastighetsmakleri gdje je ovaj stambeni objekat opisan kao predivna vila veličine 836 metara kvadratnih.
Popularni Ibra i jedan od najbolje plaćenih fudbalera današnjice, kupio je ovu vilu 2007. godine za 30 miliona švedskih kruna.
Mediji su tada pisali kako je Ibrahimović tadašnjim vlasnicima ponudio nevjerovatnu sumu novca koju jednostavno nisu mogli odbiti.
Agent za nekretnine Jan Lundqvist, koji je odgovoran za prodaju Ibrahimovićeve vile, kaže kako Zlatan nema namjeru da proda vilu po cijeni nižoj od 30 miliona kruna.
Vila se sastoji od velike talijanske kuhinje, tri velika dnevna boravka, privatne TV sobe, pet spavaćih soba i tri kupaonice.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kim3
Prekardašijan : Saudijski princ nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za jednu noć sa Kim Kardašijan
06.06.2016

Ne zanimaju me ni njegova muzika, ni njegova modna kolekcija. Ali njegova supruga je blago neprocijenjive vrijednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara i više da provedem jednu noć sa njom - navodno je rekao on.

Dragan Nikolić
Umro Dragan Nikolić?
22.05.2015

Prema nezvaničnim informacijama poznati srpski glumac Dragan Nikolić , kojem se pogoršalo stanje nakon nedavne operacije, jutros je preminuo u beogradskom Kliničkom centru.

Denis Bećirević
Denis Bećirović iz SDP BiH prelazi u DF
04.11.2014

SBF