Brinemo za okoliš
Mitrović otišao u Rusiju

Pink nije na prodaju. Ili, možda i jeste?

09.07.2014


Beograd, 9. 7. (s. a.)

Vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović, koji je otputovao u Rusiju sa delegacijom Srbije, oglasio se povodom spekulisanja da prodaje svoju medijsku kuću i da u Moskvu ide baš zbog toga.
Mitrović je rekao da je njegova televizija Pink, inače jedna od najgledanijih na Balkanu, procijenjena na čak 307 miliona eura, ali da za sada ipak nije na prodaju, pa nije želio da priča ni o tome hoće li se njegova odluka promijeniti ako Gasprom medija ponudi cifru koju bi bilo suludo odbiti.
- Pink nije na prodaju, ali je dobro znati da je procenjen na preko 307 miliona evra. Nikada se do sada nije razgovaralo sa Gaspromom o tome, ali je tačno je da su ponude stizale s drugih strana i to u prethodnih nekoliko dana, ali kao što rekoh u ovom trenutku Pink nije na prodaju - rekao je Mitrović.
NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kim3
Prekardašijan : Saudijski princ nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za jednu noć sa Kim Kardašijan
06.06.2016

Ne zanimaju me ni njegova muzika, ni njegova modna kolekcija. Ali njegova supruga je blago neprocijenjive vrijednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara i više da provedem jednu noć sa njom - navodno je rekao on.

Dragan Nikolić
Umro Dragan Nikolić?
22.05.2015

Prema nezvaničnim informacijama poznati srpski glumac Dragan Nikolić , kojem se pogoršalo stanje nakon nedavne operacije, jutros je preminuo u beogradskom Kliničkom centru.

Denis Bećirević
Denis Bećirović iz SDP BiH prelazi u DF
04.11.2014

SBF