Brinemo za okoliš
Cijena? Prava sitnica...

Ivana Trump prodaje imanje

09.07.2014


Palm bič, 9. 7. (s. a.)

Prva supruga milijardera Donalda Trumpa, Ivana, prodaje svoje imanje na Palm biču koje je kupila 1994. godine, dvije godine pošto se razvela od njega.
Ivana je imanje kupila za 4,4 miliona dolara, a danas ga prodaje za vrtoglavih 18,9 miliona. Vila se prostire na fantastičnih 4.400 kvadrata i ima po devet spavaćih soba i kupatila.
Kuću je projektovao arhitekta Addison Mizner 1921. u mavarskom stilu, za sebe i svoju porodicu i nazvao ju je Concha Marina.
Ovaj arhitekta je kumovao mnogim objektima u ovom prestižnom kraju.
Enterijer se karakteriše skupocjenim podovima od drveta, mermera i drugih plemenitih materijala.
Kuća-Ivane-Trump-na-Palm-biču-slika6-505x379.jpgJoš jedna važna osobina enterijera su drvene tavanice u pojedinim prostorijama, sa vidljivim drvenim gredama koje cijelom prostoru daju poseban šarm.
Prilikom dekorisanja kuće Trumpova je koristila mnoge veoma skupe materijale koji enterijeru daju posebnu notu luksuza i neizmjernog bogatstva.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kim3
Prekardašijan : Saudijski princ nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za jednu noć sa Kim Kardašijan
06.06.2016

Ne zanimaju me ni njegova muzika, ni njegova modna kolekcija. Ali njegova supruga je blago neprocijenjive vrijednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara i više da provedem jednu noć sa njom - navodno je rekao on.

Dragan Nikolić
Umro Dragan Nikolić?
22.05.2015

Prema nezvaničnim informacijama poznati srpski glumac Dragan Nikolić , kojem se pogoršalo stanje nakon nedavne operacije, jutros je preminuo u beogradskom Kliničkom centru.

Denis Bećirević
Denis Bećirović iz SDP BiH prelazi u DF
04.11.2014

SBF