Brinemo za okoliš
Pika li se Papetov rezultat?

Fudbalska vlada: Šta sa Sušićem?

09.07.2014


Sarajevo, 9. jula (s. a.)

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će biti govora o eventualnom produženju saradnje sa selektorom Safetom Sušićem kojem je ugovor istekao 1. jula počela je danas u Sarajevu.
Na sjednicu u Sarajevu su stigli članovi Izvršnog odbora kao i Safet Sušić koji je prisutnim medijima rekao da sam želio otići uradio bih to davno.
Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i član Izvršnog odbora NSBiH Mile Kovačević naglasio je da će glasati na osnovu činjenica i izvještaja koji budu prezentovani na sjednici.
- Trebamo saslušati izvještaj selektora i sagledati činjenice koje budu prezentovane i na osnovu toga donijeti odluke. To je moje lično mišljenje i ja ne mogu govoriti u ime ostalih članova FSRS - naglasio je Kovačević.
Član Izvršnog odbora NSBiH Josip Bevanda misli da je Sušić napravio veliki rezultat.
- Trebamo sagledati izvještaje a zatim donijeti ispravnu odluku - rekao je Bevanda uoči sjednice.
Bevanda je naglasio da članovi IO-a žele čuti šta Sušić ima da kaže vezano za dešavanja u taboru selekcije BiH u toku grupne faze SP-a u Brazilu, a posebno u utakmici protiv Nigerije koju je BiH izgubila 1:0, a samim tim izgubila šanse za plasman u osminu finala tamičenja.
- Što se mene tiče Sušić je kvalitetno radio, ali trebamo povući poteze kojima bi unaprijedili bh nogomet i reprezentaciju - zaključio je Bevanda.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

kim3
Prekardašijan : Saudijski princ nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za jednu noć sa Kim Kardašijan
06.06.2016

Ne zanimaju me ni njegova muzika, ni njegova modna kolekcija. Ali njegova supruga je blago neprocijenjive vrijednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara i više da provedem jednu noć sa njom - navodno je rekao on.

Dragan Nikolić
Umro Dragan Nikolić?
22.05.2015

Prema nezvaničnim informacijama poznati srpski glumac Dragan Nikolić , kojem se pogoršalo stanje nakon nedavne operacije, jutros je preminuo u beogradskom Kliničkom centru.

Denis Bećirević
Denis Bećirović iz SDP BiH prelazi u DF
04.11.2014

SBF